Vi hjälper er Hyra eller rekrytera hotell- & restaurangpersonal.

kontakta oss

Vi gör skillnad varje dag.

Vi har varit i hotell- och restaurangbranschen sedan 1991 och ser ibland hur den utvecklas åt fel håll. Vi är här för att återskapa glansen inom servicebranschen.

Tack vare våra många års erfarenhet vet vi vad som krävs för att hitta rätt person, vare sig du behöver personal inom restaurang, reception, bar, konferens eller kök. När du tar hjälp av oss märker du snabbt att kompetens och engagemang står i fokus i alla uppdrag, i de stora såväl som de små, från din första kontakt med oss tills dess att jobbet är klart.

Vår vision och mission.

Med hjälp från vår positiva företagskultur, professionalitet och vårt sätt att leverera service strävar vi alltid efter att vara det bästa möjliga bemanningsföretaget vi kan vara och mer därtill.

Vi vill finnas till för så många verksamheter vi kan. Oavsett vilka de är. Vi tror att en upplevelse utöver det vanliga för gästen grundar sig i en genuin service från engagerad personal med inbjudande energi och det där lilla extra motiverad och positiv personal gärna ger.

Vi på Alpa erbjuder skräddarsydda personallösningar, med såväl bemanning som rekryteringslösningar. Vår målsättning är att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Vi hjälper företag att bli mer framgångsrika, och arbetssökande att uppnå sina mål och drömmar.

Vi bryr oss på riktigt.

Vi på Alpa tror på att bedriva en ansvarsfull och etisk verksamhet i allt vi gör vilket framgår av vårt sätt att behandla kunder, teammedlemmar och affärspartners. Vi strävar efter att lyfta branschens kompetens genom att utbilda vår personal för rätt ändamål och leverera erfarna medarbetare.

Vår affärsidé är att vi ska vara det bäst lämpade bemanningsföretaget i att förse företag och organisationer med den kompetens som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov inom vår nisch. Därför har vi valt att ha en strategi som bygger på rätt pris, kompetens och flexibilitet.

Vårt mål är inte att vara störst, vårt mål är att vara den bästa lösningen för just er genom att leverera vad vi lovar!

Vi hyr ut följande personal inom hotell & restaurang:

bemanning inom hotell & restaurang

Kök

Kökschef Souschef Kock, minst 3-års erfarenhet Kallskänka, minst 3-års erfarenhet Köksbiträde Diskpersonal
bemanning inom hotell & restaurang

Matsal

Restaurangchef Hovmästare Cocktail-Bartender A ́la Carte Serveringspersonal Festvåningskypare Runner Frukostvärdinna
bemanning inom hotell & restaurang

Hotell

Housekeeping Hotellreceptionist Dag Hotellreceptionist Natt Konferensvärd Konferenstekniker Ljus- & Ljudtekniker
bemanning inom hotell & restaurang

Event & catering

Konferenstekniker Ljud & Ljustekniker DJ Entrévärd Garderobiär Möblerare Catering