Hyr eller rekrytera hotell- & restaurangpersonal.

Välkommen till Alpa Bemanning – Din Partner för Bemanning och Rekrytering i Stockholm

Letar du efter den perfekta personalen för din verksamhet inom hotell och restaurang i Stockholm? Då har du kommit till rätt plats! Alpa Bemanning är ett ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserat på att matcha kompetent och engagerad personal med företag inom hotell- och restaurangbranschen.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Bemanning och Rekrytering:

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Vår erfarna team arbetar nära er för att förstå era specifika krav och leverera skräddarsydda lösningar. Oavsett om ni behöver temporär personal för att täcka kortsiktiga behov eller letar efter långsiktiga rekryteringar, är vi här för att hjälpa er.

Hyra & rekrytera personal:

Med vår flexibla bemanningstjänst kan ni snabbt och enkelt hyra kvalificerad personal när ni behöver det som mest. Vi har en omfattande databas av erfarna och professionella individer inom reception, hotell och restaurang som är redo att bidra till er framgång.

Rekryteringsföretag Hotell och Reception:

För att säkerställa att er reception bemannas av vänliga, kompetenta och serviceminded personal, kan ni lita på Alpa Bemanning. Vi rekryterar och placerar receptionspersonal som inte bara har de nödvändiga färdigheterna utan också den rätta attityden för att ge era gäster en förstklassig upplevelse.

Bemanningsföretag Restaurang:

Ert kök och servering är hjärtat av er restaurang. Med vår hjälp kan ni snabbt fylla vakanser och säkerställa att ni har en passionerad och kunnig personal. Hyr restaurangpersonal och gör ert arbete lättare. 

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att bygga det perfekta teamet för er verksamhet i Stockholm!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi hyr ut personal inom följande områden:

Kök

Kökschef
Souschef
Kock, Minst 3-års erfarenhet
Kallskänka, Minst 3-års erfarenhet
Köksbiträde
Diskpersonal

Matsal

Restaurangchef
Hovmästare
Cocktail-Bartender
A ́la Carte Servis
Festvånings Kypare, ej kassa
Runner
Frukostvärdinna

Hotell

Housekeeping
Hotellreceptionist dag
Hotellreceptionist natt
Konferensvärd
Konferenstekniker
Ljus- & Ljudtekniker

Event & catering

Konferenstekniker

Ljud- & ljustekniker

DJ

Entrévärd

Garderobiär

Möblerare

Catering