bemanning inom hotell & restaurang

Bemanning inom hotell & restaurang

Vi hyr ut följande personal inom hotell & restaurang:

bemanning inom hotell & restaurang

Kök

Kökschef Souschef Kock, minst 3-års erfarenhet Kallskänka, minst 3-års erfarenhet Köksbiträde Diskpersonal
bemanning inom hotell & restaurang

Matsal

Restaurangchef Hovmästare Cocktail-Bartender A ́la Carte Serveringspersonal Festvåningskypare Runner Frukostvärdinna
bemanning inom hotell & restaurang

Hotell

Housekeeping Hotellreceptionist Dag Hotellreceptionist Natt Konferensvärd Konferenstekniker Ljus- & Ljudtekniker
bemanning inom hotell & restaurang

Event & catering

Konferenstekniker Ljud & Ljustekniker DJ Entrévärd Garderobiär Möblerare Catering
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Välkommen till Alpa Bemanning – din partner i Stockholm

Letar du efter bemanning inom hotell & restaurang i Stockholm? Alpa Bemanning & Rekrytering är ett branschledande bemanningsföretag specialiserat på att hyra ut kompetent och engagerad personal inom hotell & restaurang. Alltid snabbt, enkelt och effektivt – vi levererar vad vi lovar!

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Vårt erfarna team arbetar nära er för att förstå era specifika krav och leverera skräddarsydda lösningar, alltid på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder professionell hjälp för både ert kortsiktiga och långsiktiga behov av bemanning inom hotell och restaurang.

Hyra Personal

Med vår flexibla bemanningstjänst kan ni snabbt och enkelt hyra kvalificerad personal när ni behöver det som mest. Vi har en omfattande databas av erfarna och professionella individer inom hotell och restaurang som är redo att bidra till ert företags framgång. Inget uppdrag är för stort eller för litet för Alpa Bemanning.

Bemanning för Hotell

Vi arbetar med ditt hotells hela front of house och säkerställer att din reception, konferens, kök, restaurang eller festvåning bemannas av vänlig, kompetent och serviceinriktad personal. Lita på att Alpa Bemanning levererar personal som inte bara har de nödvändiga färdigheterna utan också den rätta attityden för att ge era hotellgäster en förstklassig upplevelse dag som natt.

Bemanning för Restaurang

Köket är hjärtat i er restaurang. Med vår hjälp kan ni snabbt fylla vakanser och säkerställa att ni har kunniga kockar, disk, kallskänka och passionerad personal på plats vid varje tillfälle. Vår erfarna serveringspersonal, bartenders och runners är redo att förgylla din festvåning och leverera till din A la Carte-servis. Säkerställ driften och gör ert arbete lättare genom att hyra personal från Alpa Bemanning. 

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att bygga det perfekta teamet för er verksamhet i Stockholm!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.