Lokalvårdare Stockholm

Språk: Engelska, Svenska

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har erfarenhet inom städbranchen, och allra helst inom hotell.

Endast en stenkast från city hittar ni ett mysigt och vackert hotell som passar både affärs och fritidsresenärer. Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.

Vår uppdragsgivare söker nu flera lokalvårdare som är lika engagerade i deras gästers upplevelser som de själva är.

I rollen som lokalvårdare har du en nyckelroll och ser till att det alltid är fint och prydligt. Du bör vara självgående, snabb och stresstålig. Vi söker dig som inte har några problem med fysiskt arbete och viktigast av allt är att du också känner arbetsglädje och bidrar till att upprätthålla en härlig och positiv arbetsmiljö.

Alpa Bemanning söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Vi erbjuder en spännande och varierande miljö. I rollen som lokalvårdare är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består av att säkerställa renlighet och se till att det alltid är städat och fräscht i hotellets alla hörn och vrår.

Tjänsten är en vid behovsanställning med tillträde omgående och med möjlighet att jobba upp till
heltid. Arbetstiden inkluderar kvällar och helger.

Är du stjärnan vi söker? Skicka in din ansökan via vår webbsida: www.alpabemanning.se

Som anställd är du inte bara anställd utan du är en av oss!