Administratörs- och bokningsansvarig / Sollerön

Språk: Engelska, Svenska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Vill du arbeta i en unik destination i sagolik vildmarksmiljö? På Sollerön i Dalarna hittar du ett fantastiskt vinterland och en otrolig natur. Året runt erbjuds det en mängd olika aktiviteter, från att åka skidor på vintern till att åka downhill-cykling på sommaren.

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Du förväntas gilla att jobba i ett högt tempo och är en glad, positiv och framför allt en flexibel person.

Vår uppdragsgivare söker nu personal som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Alpa Bemanning söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral.

I rollen som Administratör- och Bokningssansvarig har du bland annat hand om resortets telefon, mail och bokningar. Vi söker någon som är strukturerad, noggrann och alltid har en positiv inställning. När du arbetar och rör dig på restortet träffar du många av våra gäster så vi söker därför dig som trivs i gästmötet och gärna hjälper till att svara på frågor. Arbetstempot är stundtals högt, det är därför viktigt att du är stresstålig och en riktigt lagspelare som hugger i där det behövs. Du ska även ha förmågan att ta ansvar och egna initiativ samt en känsla för vad som uppfattas som top notch service.

Tjänsten är en säsongsanställning och tillämpas omgående med varierande sysselsättningsgrad. Tjänsten sträcker sig över hela perioden fram till September med god möjlighet att fortsätta på Vintersäsongens aktiviteter. Lön diskuteras efter överrenskommelse.

Vi söker dig som har har minst 1-2 års erfarenhet, har arbetat med Dlbookits bokningssystem eller motsvarade, har nära till arbetet samt talar Svenska flytande. Utbildning är meriterande men inget krav.

Är du stjärnan vi söker? Skicka in din ansökan här nedanför:

Jobbansökan

Vänligen fyll i informationen i varje steg nedan

25%

Om dig

Välj ett eller flera alternativ.

Hur vill du bli kontaktad?

Ladda upp ditt CV

Max storlek 10MB. PDF, DOCX, WORD, TXT enbart

Max storlek 10MB. PDF, DOCX, WORD, TXT enbart